Player Shop – Bérelhető boltok

Játékosaink körében igen népszerű az aukciós ház! Ez a kiegészítő mindkét (skyblock, survival) szerverünkön megtalálható.
Az AH használata:

  1. Kezedbe veszed amit el szeretnél adni
  2. Beírod, ./ah sell <összeg>

Ezek után már fel is került az aukciós házba. Hogy ezt a kereskedési élményt fokozzuk, mától bekerült a szerverre az areashop bővítmény. Ennek a segítségébel tudtok a szerver spawn területén helyeket bérelni, ahol tárgyaitokat árulhatjátok!

Használata nagyon egyszerű. El kell menned a /warp shop-ra, és ott a még ki nem bérelt helyek közül választhatsz egyet. Több méretű boltok elérhetők. A kisebbek (8x7x5) 3 napra 3000$-ba, a közepesek (7x16x5) 7 napra 7000$-ba, valamint a nagyok (10x20x9) 7 napra 14000$-ba kerülnek. Fontos hogy csak akkor lehet kibérelni a területet, ha a tábláján a zöld For Rent felirat van. Amennyiben a piros Rented, azt a helyet már kibérelte valaki.

Ha megvan a bérlés már tudsz is blokkot lerakni illetve kiütni az adott területen. Ebből bolt a TRADE tábla segítségével lesz, amiről az alábbi linken olvashatsz. Hogyan készítsek TRADE táblát? (klikk)

Fontos tudnivaló ha a bérleti időszak lejár, a bolt teljes tartalma automatikusan törlődik, tehát nem érdemes otthagyni semmit sem.
Az így eltünt tárgyakat nem tudjuk visszaadni.

Tetszik? Oszd meg barátaiddal!