[Trade] tábla készítés

A Trade tábla készítése, és működése nagyon egyszerű.

Az elkészítéséhez szimplán csak egy (bármilyen típusú)
táblára van szükséged, emelett arra a tárgyra/tárgyakra, amit/amiket
el szeretnél adni.

Ezután pedig Meg kell adnod a pontos paramétereket a tábla lerakása után.
Itt a magyarázata:

Az első sorba a [Trade] feliratot kell csakis beírni. Figyelj a nagy “T” betűre.

A második sorba az összeget, amennyiért el szeretnéd adni a tetszőleges tárgyad.
Ezt így tudod végrehajtani: $100
-(Ez csak egy példa, a $ jel után annyi összeget adhatsz meg, amennyiért el szeretnéd adni a tárgyad.)-

A harmadik sor már komplikáltabb. Vegyünk példának 30 zúzottkövet, amit 5 darabjával szeretnél eladni.
->Elsőnek meg kell adnod az eladási mennyiséget, ebben a példában ez 5-nek felel meg. ->Az eladási mennyiség után(5) hagyni kell egy szóközt (Space lenyomása) ->Ezt követően meg kell adnod a tárgy rövidített nevét. Ez a mi esetünkben a cstone (zúzottkő)
(Minden tárgynak meg lehet nézni a rövidített nevét. Vedd a kezedbe az eladni kívánt tárgyat, és írd be a /itemdb paranccsot. A chat-en lévő legrövidebb változatot használd.) ->A tárgy rövidített neve után rakj ‘szóköz kihagyása’ nélkül közvetlen egy kettőspontot = ( : ) ->Ezután a kettőspont után ‘szóköz kihagyása’ nélkül írd be az eladni kívánt mennyiséget.
(Ez a mi esetünkben 30)
(Persze elősször győződj meg arról, hogy az eladni kívánt tárgy, és annak a mennyisége benne van az eszköztáradban, ugyanis a tábla pontos
paramétereinek megadása után automatikusan elveszi tőled a megadott tárgy mennyiségét!) Ha ezzel ekészültél, akkor megnyomhatod a “Kész” gombot játékon belül. De nézzük meg ezt gyakorlatban is a példa szerint:

Trade tábla


A Trade tábla készítése ennyi lenne. Ha az elkészítése után mégis hiba történne, akkor a [Trade] felirat piros színű lesz.
Ebben az esetben nézd át újra a készítéséről való magyarázatot, és próbálkozz újra! Ha a pénzt szeretnéd kivenni a Trade táblából, akkor jobb klikk rá.
Ha pedig rossz helyre tetted le a táblát, akkor nyugodtan üsd ki azt. Vissza fogod kapni a tárgyakat, és az esedékes pénzt is belőle, ha már vásároltak abból.