Szelidítés

A Szelídítés egy McMMO készség. A szint emelkedésével a farkasok olyan képességeket kapnak, amelyek növelik a sebzésüket, a védekezést és egyéb dolgokat.

Bár a érdekes képességek, a Farkas AI néha megnehezíti a hasznukat, mivel mind egyszerre egy ellenséget céloznak meg, és nem tudják megosztani a figyelmüket. Csak egy csontváz- és egy pók-spawner-re van szükséged, és egyből ugorhatsz a PVP-be, és figyelheted, ahogy a farkasok mindenkit meggyilkolnak. Ne feledd, hogy az ocelot-ok nem segítenek a szelídítés képességben.

Call of the Wild

Leidéz egy állatot az melléd. Használásához tarts 10 csontot farkashoz, 10 nyers halat ocelothoz vagy 10 almát lóhoz, majd bal egérgombbal csapj a levegőbe, miközben osonsz. (Shift)

A “Call of the Wild” képességgel lehívott mob-okat a játék nevének megfelelően nevezzük el. Például, ha a neved Minecraft-ban “Steve” volt, akkor a farkasodat “Steve farkasának” nevezik.

Az állatok megidézése nem ad XP-t a Szelídítés készségben, szemben az állatok megszelídítésével

A Call of the Wild nem működik, ha Neked vagy bárki másnak van létező farkasa 40 kockán belül (konfigurációban megváltoztatható).

Ez a készség az egyik leghasznosabb a PVP-ben. Ha egy stack csontot viszel, a csata közepén könnyen összeidézhetsz farkasokat, szemben azzal, hogy egyetlen farkas követ.

Beast Lore

Ez a készség lehetővé teszi, hogy megvizsgáld a farkasaid, lovaid vagy ocelotjaid úgy, hogy egy csonttal bal egérgombbal kattintasz rájuk. Vedd figyelembe, hogy bármi mással a bal gombbal kattintva megsérül a farkas, a ló vagy az ocelot.

Passzív képességek

Megjegyzés: A passzív készségeket a farkas aktiválja. Ezeket a játékos nem tudja befohásolni.

Environmentally Aware (100+)

A “Environmentally Aware” készség akkor jelentkezik, ha a Szelídítés eléri a 100-as szintet. Ez a készség biztosítja a megidézett farkasok számára, hogy kaktuszok vagy láva közelében hozzád teleportálhassanak. Ez lehetővé teszi a farkas számára, hogy immunis legyen a károsodásokra. Ez egy rejtett készség, amely drasztikusan növeli a farkasok hasznosságát.

Gore (150+)

Whenever tamed wolves attack a target, there is a chance that they will inflict a critical strike that applies bleed. The chance goes up 1% per ten levels to get a Gore, to a maximum of 100% at level 1000. This passive is extraordinary for PVP as it will deal 2 hearts of damage to your target. This means that if you’re attacking a protection 4 diamond armor player, 5 lucky hits will kill him. As your skill rises lucky hits will slowly become regular hits.

Pummel (200+)

Amikor a kutyák támadnak, esély van arra, hogy visszalökjenek.

Fast Food Service (200+)

A Fast Food Service 50% -kal nagyobb esélyt nyújt a farkasoknak, hogy meggyógyuljanak a támadás során, és kisebb éhségpontokat töltsenek neked vissza.

Thick Fur (250+)

A Thick Fur-rel a farkasok 1/2 kárt szenvednek. A farkas hozzád teleportál, ha tűz vagy láva sújtotta (a láng varázslatú íjak és a tűzes kardok nem fogják a farkasod teleportálni). Messze a legjobb készség, ha azt akarod, hogy a farkasok túléljék.

Holy Hound (350+)

A Holy Hound meggyógyítja a farkasokat méreggel és mágiával.

Shock Proof (500+)

Shock Proof causes your wolves to take 1/6 damage from explosions.

Sharpened Claws (750+)

A Shock Proof hatására a farkasok 1/6 kárt kapnak a robbanásokból.

Experience Table

Ez a táblázat részletezi a tapasztalatok mennyiségét, amely az adott állatok szelídítése után jár.

ÁllatXP
1000
Farkas
Ocelot250

Ez a táblázat részletezi a tapasztalatok mennyiségét, amely az adott állatok elkábításával jár.

A Szelídítésből kapott Exp összegét az egyes farkasok által elszenvedett károk összegével kell skálázni, amikor valamit megtámadnak. 10 Exp-t kapsz minden olyan szív felének sérülése miatt, amelyet farkas okoz, amikor üt. Az Exp értéke minden páncélcsökkenés előtt kalkulálódik.