Balta használat

A Balta használat olyan készség, amely a balta fegyverként történő használatán alapszik a mobok és más játékosok elleni küzdelemben. Több változatosságot teremt a játékmenetben, új típusú fegyver bevezetésével, amely sok helyzetben életképes.

A balták nagyon hasznosak lehetnek a PvP-ben, mivel gyorsan lebonthatják a páncélt és lebonyolíthatják a kritikus csapásokat. Balta használat szintjétől függően nagyon gyorsan el lehet törni a páncélt. A balták is nagyon hasznosak lehetnek, ha 1v2-es harcokban, mivel az aktív képesség lehetővé teszi AoE károsodást.

Képességek

Skull Splitter

A kezedben tartott fejszével jobb egérgombbal kattinthatsz egy blokkra, ez aktiválja az aktív képességet. Ez a képesség akkor aktiválódik, ha megütnek a Mobok / Játékosok. A Skull Splitter lehetővé teszi az AoE (területi) találatot, amely több ellenfelet is sebezhet a fő célponttól számított fél blokk körzetben, és a fő célpontjának okozott kár felét fedezi. Ez nagyszerű lehet, ha 1v2-ben vagy PvP-ben, vagy a mobcsoportok ellen. Ez a képesség korlátozott ideig működik, kezdetben 2 másodpercenként, minden 50 szintnél 1 másodpercel nő.

Critical Strike

A Critical Strike megkétszerezi a fejszével okozott károkat. Ez nagyszerű a magas védelmű célok kiküszöbölésére. A képesség max. 50% -on kezdődik.

Axe Mastery

Az Axe Mastery a balta használat szintjétől függően több károkat okoz. A balták elsajátítása 0,02 / szint növeli a balták által okozott károkat, +4 bónuszkárosodás esetén 200% -on.

Armor Impact

Az Armor Impact növeli a fejszék által a páncélzatban okozott károkat. Ez a képesség egy páncéltörés bónusszal kezdődik, baltánként 0,02% -kal növekszik. (Ez a szám mindig terminál)

Greater Impact

A Greater Impact passzív képesség, amely a páncél nélküli mobok / játékosok elleni csatában 2 extra kárt okoz (1 szív). A Greater Impact a Knockback II-höz hasonló szélsőséges Knockback-effektust is teremt, és robbanás hangot ad, amikor aktiválódik. A Greater Impact 25% -os eséllyel aktiválódik.