Kardforgatás

A Kardforgatás McMMO olyan képességeket ad fel, amelyek lehetővé teszik a támadások vérhatásának növelését és az ellenség elleni ütések ellensúlyozását.

Serrated Strikes

A jobb egérgombbal aktiválható ez a képesség, lehetővé téve a támadó játékosnak, hogy vérző hatást fejtsen ki; a hatásidő a felhasználó kardszintjén alapul.

Bleed

Az ellenséget két másodpercenként sebzi. Ha Bleed kerül egy mobra, addig vérzik, amíg a hatás el nem múlik, vagy meg nem hal, attól függően, hogy melyik következik be előbb. A vérzés időtartamát kardkészséged növeli.

Az 1000-es szintnél a Bleed 6 másodpercig tart, másodpercenként 1/2 szív károsodásával, összesen 3 szív. A vérzés esélye a kardok minden képzettségi szintjén 0,1%, a maximális küszöbérték 75% a 750 szintnél.

A vérzés általában két másodpercig tart, azonban ha a kard készsége meghaladja a 750-et, akkor egy tick hosszabb ideig tart, mint a normál.

A vérzés hosszabb lehet, ha újabb vérzés kerül fel.

Counter Attack

Az Counter Attack megkímél a sebzéstől, és visszafordítja azt a támadó személyhez vagy mobhoz. Nem fog működni, ha fél szíved van hátra. Az Counter Attack esélye a kardszintjétől függ, és akár 31% -kal növelhető.