Fegyvertelenség

Fegyvertelenség harci képesség; fegyverként használja a játékos üres kezét. Számos előnyt tartalmaz, mint például hatástalanítás, kitérés nyilak elől, magasabb alap fegyvertelen sebzés és még sok más.

Berserker

A Berserker az a képesség, amelyet a Fegyvertelenség használatával szerezhetsz. A készség aktiválásához a jobb egérgombbal kell kattintania egy blokkra, majd meg kell ütni egy mobot / játékost / gyenge blokkot (Dirt, Sand, Gravel…). A Berserker korlátozott ideig aktiválódik (növekszik a szinttel )

Előnyök – A Berserker aktiválása 50% -kal több kárt okoz a fegyvertelen ütéseken, és növeli a gyenge blokkok elpusztításának sebességét . A PvP-ben akár ez a képesség nyerheti meg a harcot.

Iron Arm Style

Az Iron Arm Style ököllel extra kárt okoz a normál ütésekkel. Először: a McMMO 3-mal növeli a károkat. Ez 50 szintenként 1 extra támadáskárosodást eredményez, 250-es szintre korlátozva, 8 sebzéssel. Ne feledd, hogy a páncélos ellenségek elleni sebzés csökken. A mobokat sokkal könnyebb megölni. Ez a passzív fejlődik a Berserker aktív képességgel (50% + sérülés az aktívnál)

Arrow Deflect

A fegyvertelenség szint növelése növeli a bejövő nyíl elöli kitérés esélyét. Az ellenséges nyilak elől való kitérés esélyt ad arra, hogy elérje azt a személyt, aki a nyílat lőtte, ez azonban sokkal alacsonyabb, mint a nyíl eltérítése.

+ 0,05% szintenként, max. 50% -ig az 1000 szintnél

Disarm

A Disarm a PvP-ben hasznos, passzív képesség, amely lehetőséget ad arra, hogy ellenfele eldobja a kezében tartott tárgyat. Ez az esély 33% -os küszöböt jelent az 1000-es szintnél, és minden kézben tartott tárgyra használható (Kard, Íj…) Ha az ellenfeled ököllel üt, az ellenfél kezében tartott tárgy leesik. a földre olyan eséllyel, amely a fegyvertelenség szintjétől függ. Az tárgy leejtése után mindkét játékos visszaveheti a ledobott tárgyat, tehát légy gyors!

+0,0333 …% szintenként, maximum 33% -ig

Iron Grip

Az Iron Grip növeli annak esélyét, hogy nem leszel célpontja a disarm képességnek. Az Iron Grip 100% -os eséllyel rendelkezik az 1000 szintnél. Tehát 0,1% / szint. A fegyvertelenség 1000-es szintjén, lehetetlenné válik, hogy a Disarm képesség áldozata legyél, mivel az Iron Grip 100%. Ez a képesség rendkívül hasznosnak bizonyulhat egy másik játékos elleni harcban.