Olvasztás

Az Olvasztás a Bányászat és a Javítás al-képessége. A tényleges Olvasztás szint a másik két képesség szintjének átlaga.

Fuel Efficiency (Passzív)

A Fuel Efficiency az olvasztás passzív képessége, amely meghosszabbítja az égés idejét a kemencében. Minden szint kb. 0,04-el növeli a hatékonysági szorzót. A Fuel Efficiency eléri a 4x-est az 1000-es szintnél.

Second Smelt (Passzív)

Ez a képesség két darabot fog adni az égetett tárgyból, legyen az faszén, vas vagy arany. Annak esélye, hogy ez bekövetkezik, 0,1% -kal növekszik az Olvasztás szintenként. Az 1000-es szintnél 100% esélyvan rá.

Vanilla XP Boost (Passzív)

A Vanilla XP Boost képesség passzív – akárcsak az összes olvasztási képesség -, amely több tapasztalatot nyújt a kemencéből, ez olyan anyagokat vagy érceket érinti, mint például a vasérc, farönkök és homok. Minél minnél magasabb az Olvasztás szintje, annál több tapasztalatot ad, ha valami kemencében megolvadt. Mint minden képesség, a Vanilla XP Boost 1000 szintig nőhet.

Flux Mining (Passzív)

Egy teljes tartósságú csákány megolvasztása a kemencében Flux Pickaxe-t eredményez. Például egy gyémánt csákány megolvasztása egy „Flux Pickaxe” nevű gyémánt csákányt eredményez. Ha 250. Bányász szinten vagy, akkor kb. 33% az esély arra, hogy az érc azonnal megolvad. Ennek bekövetkeztét effektusok jelzik.