Újrahasznosítás

Az Újrahasznosítás képesség lehetővé teszi, hogy visszanyerj némi alapanyagot szerszámokból és páncélokból. Ez a Javítás és Halászat al-képessége, átlagolva a két képességet megkapjuk az Újrahasznosítás valós szintjét. Elérhetővé válik, amikor a Javítás eléri a 25. szintet. Alacsonyabb szinteken csak a teljesen javított tárgyakat tudjuk megmentni. Az Advanced Salvage feloldása után megsemmisítheted a sérült tárgyakat. Kevesebb tárgyat kapsz a sérült eszközökből, mint egy sértetlenből. A károsodás szintje nem befolyásolja, hogy mennyit lehet megmentni. Az Újrahasznosításhoz kattints a jobb egérgombbal egy aranytömbre, miközben a kezedben tartod az elpuszítani kívánt szerszámot vagy valamilyen páncélt.

Arcane Salvage

Feloldható az 125. szint elérésével.

Ez a képesség lehetővé teszi, hogy elvarázsolt könyveket szerezz bűvölt tárgyak újrahasznosításakor. Szinttől függően, a teljes vagy részleges varázslat sikeres kinyerésének esélye változik.

Amikor a varázslat részben kinyerhető, akkor a könyv alacsonyabb szinttű lesz, mint ami a tárgyon volt.

Advanced Salvage

Feloldható az 350. szint elérésével.

Ez a képesség lehetővé teszi a sérült tárgyak újrahasznosításást. A hhatékonyság növekszik a szint emelkedésével. A magasabb hozam azt jelenti, hogy több anyagot kaphatsz vissza. Az Advanced Salvage mindig 1 anyagot kapsz vissza, kivéve, ha a tárgy túl sérült.

Hogy illusztráljuk ennek működését, íme egy példa: Tegyük fel, hogy újrahasznosítunk egy aranycsákányt, amelynek hátralévő tartóssága 80%; ez azt jelenti, hogy a maximális beszerezhető arany mindössze 2 (mivel 3 rúd készíti el – mindegyikük 33,33% tartósságot érdemel), ami 66,6%. Ha a tartósság százaléka nem éri el a 66,6% -ot, nem tudsz 2 rudat kapni.